NL-Tournaments, Well (Gld.), Nederland - Sponsors

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Het toernooi

Reglement

Toernooischema’s

Uitslagen

Foto’s

FAQ

Over ons/Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPONSORS

 

Sinds 2017 is RegioBank - Wonen & Welzijn de trouwe hoofdsponsor van ons jeugdvoetbaltoernooi. In 2022 is hier Positief Wonen bijgekomen. Ons sportevenement heet vanaf dat jaar dan ook het …

 

Positief Wonen & Welzijn-

jeugdvoetbaltoernooi

 

Beide bedrijven maken zich sterk voor de mensen in hun regio, ook buiten ‘het zakelijke’ om. Wil je weten wat onze sponsors voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de logo’s hieronder.

 

 

 

POSITIEF WONEN

 

Positief Wonen is in 2020 ontstaan vanuit de overtuiging dat er wat moet gebeuren om klimaatverandering tegen te gaan. Vanuit haar roots in de financiele dienstverlening zag het bedrijf de behoefte aan totaaladvies voor het verduurzamen van de woning ontstaan. De conclusie werd al snel getrokken en Positief Wonen was een feit!

 

De verduurzaming van woningen is de belangrijkste stap in het afremmen van klimaatverandering en hoewel de mogelijkheden tot verduurzaming steeds meer bekendheid krijgen, is het voor woningeigenaren een uitdaging om de juiste oplossing voor hun woning te vinden.

 

Op zich logisch: je hebt hier immers specifieke technische kennis en organisatorische vaardigheden voor nodig. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid tijd die het kost om alles goed uit te zoeken. Het ontbreekt aan duidelijkheid en transparantie. Als woningeigenaar zie je soms door de bomen het bos niet meer. Terwijl het heel overzichtelijk kan zijn!

 

 

Positief Wonen brengt die duidelijkheid wel! Dit doet het door allereerst goed te luisteren naar jouw wensen en te inventariseren welk rendement je kunt behalen met het verduurzamen van jouw huis. Positief Wonen adviseert de oplossing die hier het beste bij past. Soms zijn dit heel eenvoudige aanpassingen en soms zijn er grotere of ingrijpende maatregelen nodig. Door deze kleine en grote aanpassingen met elkaar te combineren, wordt er samen een passende oplossing gevonden. Dit zonder de portemonnee van de woningeigenaar uit het oog te verliezen!

 

 

Het team dat jou verder helpt

Om jou die integrale oplossing te kunnen bieden, is het belangrijk dat Positief Wonen over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. De directie en duurzaamheidsadviseurs van het bedrijf hebben allen hun sporen in de bedrijfswereld verdiend en beschikken daardoor samen over een zeer ruime ervaring in verschillende branches. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kennis van de installatietechniek, de makelaardij, de financiële dienstverlening en projectmanagement. Juist die bundeling van krachten maakt Positief Wonen sterk en zorgt ervoor dat je altijd een passend advies krijgt.

 

De stappen van A tot Zorgeloos verduurzamen

Geen woning is hetzelfde dus verduurzaamt Positief Wonen op maat, om zo stapsgewijs te komen tot het verlagen van jouw maandlasten! Ook weten uit welke overzichtelijke stappen het plan bestaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Positief Wonen. Dit kan via telefoonnummer +31 (0)85 200 6353 of per e-mail via info@positiefwonen.nl. Voor meer informatie ga je naar www.positiefwonen.nl.

 

 

Tuinstraat 6, 5241 AA Rosmalen, Nederland

 

 

WONEN & WELZIJN

 

In alles wat ze doet maakt Wonen & Welzijn het u zo makkelijk mogelijk. U mag rekenen op de allerbeste oplossingen.

 

Wonen & Welzijn is een regionaal werkende financieel dienstverlener met adviseurs dicht bij u uit de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit doet het bedrijf door met u in gesprek te gaan en heel goed naar u te luisteren. Wonen & Welzijn wil weten wat u drijft en wat uw concrete doelstellingen zijn.

 

Wonen & Welzijn is in 2003 opgericht door Chris Emans. Naast het inmiddels vertrouwde kantoor in Ammerzoden heeft het bedrijf inmiddels ook vestigingen in Eindhoven, Kerkdriel en Tilburg. Ook is de directie uitgebreid met twee trouwe medewerkers.

 

 

Chris Emans

Directeur & Oprichter

 

Lennart Veldhuijzen

Directeur/Financieel adviseur

 

Kevin van Kilsdonk

Directeur/Financieel adviseur

 

Het is Wonen & Welzijn‘s passie en ambitie u te helpen om financieel lekker te kunnen leven. Dit doet het door het realiseren van uw dromen/wensen en het oplossen/voorkomen van financiële problemen.

 

Wonen & Welzijn kan samen met u kiezen uit een zeer groot aantal aanbieders van hypotheken en verzekeringen. Het bedrijf is neutraal, uw belang staat altijd voorop! Wonen & Welzijn kan u geheel ontzorgen en biedt u alle financiële diensten onder 1 dak.

 

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, is ook RegioBank - Wonen & Welzijn altijd in de buurt met een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en waar u te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten: daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen.

 

 

Wonen & Welzijn is een servicegerichte organisatie en hecht een zeer grote waarde aan kwaliteit en daarmee ook aan het vertrouwen/de tevredenheid van haar klanten. Haar medewerkers zitten voor u klaar en staan u graag te woord. Maak vrijblijvend een afspraak en laat Wonen & Welzijn u overtuigen dat zij dé partij voor u is.

 

 

 

 

 

Ammerzoden

Voorstraat 7

5324 AT Ammerzoden

Nederland

T: +31 (0)73 611 2356

Eindhoven

Dikkenbergstraat 1

5628 EA Eindhoven

Nederland

T: +31 (0)40 235 8585

Kerkdriel

Kerkstraat 22A

5331 CE Kerkdriel

Nederland

T: +31 (0)418 762 620

Tilburg

Koopvaardijstraat 1- 30

5017 BE Tilburg

Nederland

T: +31 (0)13 764 0600

 

I: www.wonenenwelzijn.nl - E: info@wonenenwelzijn.nl