NL-Tournaments, Well (Gld.), Nederland - Toernooischema's

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

 

 

Het toernooi

 

 

Sponsors

 

 

Reglement

 

 

Uitslagen

 

 

Foto’s

 

 

FAQ

 

 

Over ons/Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOERNOOISCHEMA’S

(met daarin de al ingeschreven teams)

 

Hier tref je de toernooischema’s aan, uitgaande van een volledige bezetting per leeftijdscategorië. Per niveau kunnen 8 tot 12 teams deelnemen, deze teams worden verdeeld over 2 poules met ieder 4 tot 6 teams. Na de voorronden worden er kruisfinales gespeeld.

 

Voor meer informatie m.b.t. het toernooiverloop, zie het toernooireglement.

 

Klik op onderstaande icoontjes om de laatste versie van de toernooischema’s en daarmee de al ingeschreven teams te bekijken.

 

Let op: laat je niet afschrikken om in te schrijven als je ziet dat er in sommige toernooischema’s nog maar weinig teams staan. De inschrijvingen beginnen namelijk pas medio juni/juli te lopen, dit hangt samen met het indelen van de teams voor het komend seizoen: hiervoor hebben de verenigingen tijd nodig waardoor men even wacht met inschrijven.

Voor de beeldvorming: in 2017 en 2018 namen er ruim 120 teams deel, dit jaar verwachten we er aanzienlijk meer!

 

Toernooischema’s

Wijzigingstabel *

 

 

 

 

 

 

 

* = in het document ‘wijzigingstabel_toernooischema_s.xlsx’ zie je per leeftijdscategorie de gemaakte aanpassingen in de verschillende versies van de toernooischema’s. Zo kun je eenvoudig zien of de versie die jij al had afgedrukt voor een bepaalde leeftijdscategorie gelijk is gebleven (of niet).