NL-Tournaments, Well (Gld.), Nederland - Sponsors

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

 

 

Het toernooi

 

 

Reglement

 

 

Toernooischema’s

 

 

Uitslagen

 

 

Foto’s

 

 

FAQ

 

 

Over ons/Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REGIOBANK - WONEN & WELZIJN

 

Sinds 2017 is RegioBank - Wonen & Welzijn uit Ammerzoden dé hoofdsponsor van het ‘RegioBank’-jeugdvoetbaltoernooi. Net als aan haar klanten draagt deze organisatie ook het Nederlandse jeugdvoetbal een zeer warm hart toe.

 

Wie is ‘Wonen & Welzijn’?

Wonen & Welzijn is een regionaal werkende financieel dienstverlener en makelaar met adviseurs dicht bij u in de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit omdat Wonen & Welzijn vindt dat elk financieel product voor u hun persoonlijke aandacht verdient. Wonen & Welzijn is in 2003 opgericht en sindsdien gevestigd in Ammerzoden. Het geeft advies in alle financiële producten en begeleidt u ondermeer bij het kopen en verkopen van uw woning.

 

 

Het team van Wonen & Welzijn voor het kantoor aan de Voorstraat in Ammerzoden. Het team bestaat uit experts, ieder met specifieke en

actuele (markt-)kennis van zijn/haar vakgebied om u zo gericht te kunnen helpen met het maken van uw keuzes.

Gehurkt op de voorgrond (v.l.n.r.), de beide directeuren van Wonen & Welzijn: Lennart Veldhuijzen en Chris Emans.

 

Merkonafhankelijke ontzorging

Het is Wonen & Welzijn’s passie en ambitie om u te helpen om financieel lekker te kunnen leven. Dit doet het door het realiseren van uw dromen/wensen en het oplossen/voorkomen van financiële problemen.

Wonen & Welzijn is een merkonafhankelijk leverancier van financiële producten, waardoor het in staat is deze  geheel voor u op maat te maken met als ultieme doel u te financieel te zoveel mogelijk te ontzorgen.

 

               

 

Wonen & Welzijn: alle financiële expertise onder één dak!

 

Zelfstandig Adviseur RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, is ook RegioBank - Wonen & Welzijn altijd in de buurt met een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en waar u te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten: daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wonen & Welzijn staat middenin de maatschappij. Niet alleen doordat het vooruitstrevend is binnen haar vakgebied, waardoor het op de hoogte is van de meest actuele marktontwikkelingen, maar ook omdat het actief deelneemt aan maatschappelijke activiteiten door middel van sponsoring van diverse lokale verenigingen en fondsenwerving voor goede doelen zoals Stichting Make-a-Wish.

 

Vrijblijvend advies

Wonen & Welzijn is een servicegerichte organisatie en hecht een zeer grote waarde aan kwaliteit en daarmee het vertrouwen/de tevredenheid van haar klanten. Haar medewerkers zitten voor u klaar en staan u graag te woord. Maak vrijblijvend een afspraak en laat Wonen & Welzijn u overtuigen dat zij dé partij voor u is.

 

Wonen & Welzijn

Voorstraat 7

5324 AT Ammerzoden

The Netherlands

T: +31 (0)73 611 2356

E: info@wonenenwelzijn.nl

I: www.wonenenwelzijn.nl